Om Meg

Mitt navn er Mari Alena, er 25 år gammel og lever det gode liv i norges eldste by Tønsberg, sammen med verdens beste kjæreste og samboer Andreas♥. Jeg jobber for det franske hudpleiemerket L’Occitane, der jeg jobber rettet mot apotekkjeden Vitusapotek. Min jobbhverdag deler jeg ofte på denne bloggen.
I tillegg til hudpleie er jeg også over gjennomsnitt interessert i mote, fashion og trender, som også skinner godt gjennom på denne bloggen.

Jeg er en livlig og (over)sosial person, som liker å finne på mye! Jeg bruker store deler av min fritid på mine nære og kjære, trener, reiser og turer på cafe. Jeg er ekstremt glad i film og musikk, og de to sammen med et glass rødvin, er noe jeg sjelden sier nei til.

I tillegg til de overnevnte tingene, er jeg også veldig glad i å lage mat. Men hey, hvem er vel ikke glad i god mat? I motsetning til mange jeg kjenner, liker jeg å ta meg god tid på kjøkkenet en fredagskveld (eller hvilken som helst kveld jeg har tid), ved å lage god hjemmelaget mat med et glass rødvin som selskap. Det å eksperimentere med nye oppskrifter og bruk av gode råvarer, gjør at selve opplevelsen av maten blir hundre ganger bedre når det er ferdig. Så med andre ord- jeg er et perfekt konemateriale. Haha. 🙂
(Jeg fikk også Cøliaki for ca 1 år siden, og spiser derfor glutenfritt, noe som jeg også deler en del om her på bloggen, i form av oppskrifter, tips, frustrasjoner mm..). 

 

1 Comment

  • Reply Elena 26.04.2016 at 01:10

    God natt! ?

  • Leave a Reply