Hverdag Jobb

Hva som gjør at man trives på jobb

08.07.2019

Hei kjære dere!

I dag så ønsker jeg å starte denne uken og dagen med å skrive noen tanker med dere om hva som gjør at man trives på jobb. For som dere vet så har jo jeg fått meg en ny jobb for ikke så lenge siden, som jeg stortrives i! Alt har vært over all forventning fra dag 1 og jeg bare ELSKER jobben min! Jeg vet at det ofte føles sånn når man starter i en ny jobb, men jeg kjenner virkelig på en så stor lidenskap til min nye jobb, som jeg ikke har kjent på i så stor grad før. Jeg kjenner på en så stor drive om å gjøre det så godt jeg kan og på best mulig måte. Jeg kjenner på en glede av at jeg er verdsatt og satt pris på og jeg kjenner på følelsen av å være ønsket. Jeg ble tatt i mot med åpne armer og jeg fikk en supergod kontakt med mine ledere allerede fra første stund. Og for meg, så er det så utrolig viktig. Det at du gjør ditt beste og det er bra nok. Du blir sett for den du er og den jobben du gjør (og ikke minst all innsats du legger i det) og hva du kan bidra med- og får anerkjennelse for det. Det er for meg viktig. Så viktig.

Er det flere som kjenner på den følelsen på sin arbeidplass?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply