Hverdag Inspirasjon Skjønnhet

Rålekre Negler av Elina

28.06.2019
Annonse, sponset innhold


En ren lykkefølelse, det er når jeg kan dra til en neglesalong og få fikset neglene mine. Det gjorde jeg i går! Da var jeg hos min nye negledame i Sandefjord! Hun heter Elina og hun fant jeg via en anbefaling jeg fikk av ei venninne- og selvfølgelig måtte sjekke ut! Elina er opprinnelig fra Riga og har holdt på med negler nå i 3 1/2 år. Hun holder til i Sandefjord, ikke langt unna sentrum, noe som passer meg perfekt nå som jeg har begynt å jobbe i Sandefjord. Hun har mange faste kunder i alle aldre og det som hun fortalte meg er det aller viktigste og ikke minst beste for henne, det er når kundene forlater salongen med et stort smil om munnen og er fornøyde.

Jeg har nå vært hos Elina en gang tidligere hvor vi satte på shellac på mine tørre og alt for korte negler. Det var for å legge grunnlaget for det som nå ser ut som superfine negler! Så I går når jeg var hos hun, så kjente jeg at jeg ble avslappet idet jeg satte meg i stolen og la hendene på bordet. For det å være hos Elina å fikse neglene er alt annet enn stressende. Det er avslappende, behagelig og ikke minst superhyggelig! Vi snakker og vi ler og hun gjør en helt fantastisk jobb med mine negler! Jeg er bare så utrolig fornøyd, så den anbefalingen traff virkelig spot on! Bare se på de neglene da! De er bare såå kule og fine!

I tillegg til Shellac og gelenegler, så driver hun også med vippeløft! Så hun gjør både negler og vipper 😉 På mine negler så har hun brukt en type shellac som hun har bestilt fra Russland. Den er MYE sterkere i lakken og forsterkende på neglene, enn hva de har i Norge. Denne bruker hun stort sett på alle kundene sine og de blir superfornøyde med resultatet, just like me. Dessuten så holder neglene seg sterke og fine i flere uker uten noe stress. Det blir jo ikke bedre enn det da!
Jeg anbefaler dere alle å følge Elina på Instagram HER, på hennes Facebook-profil HER og ikke minst- book dere en time hos henne! Enten på negler eller vipper, eller begge! Hun er så flink 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply