Blogg Hverdag

Ny hverdag i ny jobb!

20.05.2019

Heei fine, fine lesere!

Jeg håper dere alle hadde en kjempefin 17.mai-feiring og at dere spiste alt for mye is og pølser! Selv var jeg i Gdansk med familien og min kjære og feiret 17.mai, siden broren min bor og studerer der. Jeg trodde at det ville være rart å ikke være i Norge for å feire 17.mai, men det var overraskende deilig! Da slapp man unna alt tjas og mas og heller kunne nyte noen deilige dager med alt for mye god mat, drikke, masse shopping og en fantastisk fin by! I løpet av uka så skal jeg lage et eget innlegg med noen bilder fra turen, slik at dere får se.

MEN- over til noe annet! For i dag så startet et nytt eventyr for meg! For jeg har nemlig fått meg ny jobb! En ny jobb, tenk det. Det føles veldig rart, men samtidig veldig veldig bra. Jeg har hatt det veldig fint i jobben som Butikksjef for Days Like This, men nå går jeg nye veier og jeg prøver ut noe nytt, og nå går veien videre i Tilbords! Jeg hadde min første arbeidsdag i dag og jeg storkoste meg bigtime! Så herlige folk og en superherlig atmosfære, som jeg kommer til å passe godt inn i. Min stilling her vil også være butikksjef og jeg gleder meg til å være en del av denne Tilbords-familien. Her jeg sitter nå, så kjenner jeg på en stor følelse av glede, takknemlighet, lettelse og ståpåvilje. For her jeg står nå, så har jeg det så utrolig bra. Jeg gleder meg til veien videre og hva jeg kommer til å erfare og oppleve. Og ikke minst at jeg kommer til å kicke ass i den nye jobben!  Ah yeah!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply