Blogg Hverdag

Ting jeg vil gjøre i Mai

05.05.2019


Kom mai du skjønne milde. Tenk at du endelig er her. Mai måned! Da er tiden inne for å finne frem sykler, lettere sko og sommerkjoler, man planter trær, blomster og planter i hagen- og man nyter den deilige solen som sakte men sikkert titter frem. Åh, Mai måned som jeg er så glad i deg.

 

Og dette er ting jeg vil gjøre i Mai

🌸Jobbe masse i hagen slik at det suuperfint, både med frukttrær, planter og blomster.

🌸Vi har nå kjøpt Mandeltre og Ferskentre som ankom for noen få dager siden. De har vi nå fått plantet i hagen og nå er det bare å glede seg til tiden fremover! Det har smått begynt å komme litt knopper på de som snaart vil blomstre! Woohoo! 🙂

🌸Være mye ute på gåturer med min kjære, Frøya og familien.

🌸Dyrke frem mange spennende og freshe grønnsaker og urter.

🌸Pakke vekk strikkegensere og tjukke klær, for så finne frem alt det vårlige og sommerlige som har vært pakket litt til side.

🌸Finne frem sykkelen og bruke den mer enn jeg gjorde i fjor ;p

🌸Lage superfreshe og digge drinker som nytes i den deilige vårsola.

🌸Være ute, ute ute!

🌸Være enda snillere med meg selv og virkelig ta vare på meg selv. Det har jeg ikke vært så flink til den siste tiden:p

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply