Hverdag Inspirasjon

Uken som gikk

01.04.2019

Akkurat nå:
Akkurat nå så har min kjære og jeg spist en veeldig sen middag. På menyen i dag så var det noe så enkelt, men så godt som fiskepinner, ris og salat! Haha, nå følte jeg meg som et lite barn, men altså- det er jo veldig godt innimellom! 🙂 Enkelt er det også! Og det liker vi på en lang og sen mandag ;p

Ukens ‘woop woop!’:
Det må helt klart være den opplevelsen jeg hadde etter jobb på tirsdag, da jeg fikk meg noen nye venner, spesifikt disse nydelige stokkendene på bildene under her. Altså, har dere sett noe så fint og nydelig eller? De var jo bare så skjønne!


Ukens tanke(r):
Planter, planter og enda mer planter. Samt drømmen om å ha et drivhus. Er jeg heldig så kanskje jeg får fikset den drømmen når det blir varmere ute. That would be awesome!

 

Ukens opptur:
Sol, sol og enda mer sol! Det at vinteren nå er avlyst og våren kommer med stormskritt liker jeg veldig, veldig godt! Så deilig å sleike sol mens man nyter kaffen ute! Sol!

Ukens Innkjøp:
Denne uken har jeg faktisk ikke shoppet så mye, men en liten runde på Na-Kd ble det. Utrolig nok så er det første gang jeg bestiller noe derifra! Sykt, I know! Men mer skal det bli i fremtiden, helt klart! Så mye fint som de har! Og gode priser!Denimjakke HER (dessverre utsolgt), Bluse HER, T-skjorte HER (denne fikk jeg gratis når jeg handlet for over 500 kr)

Ukens Sang:
Julie Bergan- STFU

Ukens Antrekk:

Hele antrekket er fra Days Like This

 

Ukens Film:
Den siste tiden så har Andreas og jeg sett alle Marvel-filmene, i riktig rekkefølge of course. På lørdag så hadde vi besøk av storebroren min, og da så vi begge Guardians of the Galaxy-filmene. Fantastisk morsomme!

Ukens serie:
Botched. Kirurgiske Katastofer som det heter på norsk. Her er det to flinke kirurger som retter opp i dårlige operasjoner som folk dessverre har gått i gjennom. Man blir ganske så fascinert av å se hvor mye og hva folk faktisk fikser på kroppen sin- og hvor latterlig galt det kan gå!

Ukens mat:
Glutenfri pizza Bianca med italiensk salami og Serranoskinke!! Altså! Nå får jeg vann i munnen bare av å snakke om den, for så himmelsk god er den! Dette er en ny favoritt og jeg får bare ikke nok av den! Den har vært en fast rett på menyen hver lørdag her hjemme hos oss! Haha 🙂 🙂 

Ukens Cravings:
Meny har nå fått inn en ny taco-serie som heter Broken Taco. I den serien så har de en tortillachips som heter Bacon jack cheese, som er FARLIG GOD! Når jeg skulle kjøpe inn til taco rett før helgen, så fant jeg ut at den var utsolgt overalt! De hadde rett og slett ikke produsert nok. Da gikk jeg i full etterforsker-modus og ringte rundt for å finne ut hvilken Meny-butikk som hadde den igjen. Flink som jeg er, så fant jeg en butikk som hadde den igjen og fikk handla inn nok for å si det sånn! Haha!
SÅ helt klart ukens cravings!


Ukens Bilde:
Kosetid med nydelige Frøya min <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply