Familie Kjærlighet Opplevelse

Julen 2018

05.01.2019

Hei hei alle mine fantastiske lesere og GODTY NYTTÅR! ?

At julen nå er over syns jeg i grunn føles rart, for det virker som at vi akkurat var der. Akkurat var der da det kun var noen få dager igjen til jul. Vi gledet oss og klarte nesten ikke vente. Og nå er det over. Julen er forbi. Ting gikk så alt for fort og jeg skulle ønske at det varte så mye lenger. For julen i år var som julen pleier å være, nemlig over gjennomsnittet fantastisk. Ekstra stas var det i år siden min kjære feiret julen med meg og min familie for første gang! Ord kan ikke beskrive hvor mye det betydde for meg. Jeg blir nesten rørt på tanken av det her jeg sitter nå. Første jul med både min kjære og vår nydelige valp Frøya. Det blir jo ikke bedre enn det. Vi spiste masse god mat, drakk mye god vin&bobler, vi kjøpte og pyntet vårt første juletre, pyntet hus&hjem til jul og vi koste oss masse med familiene våre. En kjempefin jul. Ovenfor ser man noen av julens øyeblikk ♥

Har dere hatt en fin jul?

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply