Hverdag

Tredje søndag i advent

16.12.2018

Happy tredje søndag i advent folkens!  Shit, det er tredje søndag i advent allerede! Fy, som tiden går nå! Allerede neste søndag er det fjerde søndag i advent og lille julaften! Altså, hallo! Hvor blir dagene av? De bare flyr unna..Men det betyr bare også at vi fortere kommer til selve julen, noe jeg gleder meg vilt mye til! Det blir bra:) Men jeg håper dere alle har en strålende søndag og nyter den til det fulleste. Her hos oss så går dagen veldig så stille og rolig. Vi sov alt for lenge og fikk tatt igjen den tapte søvnen fra tidligere i uka. Vi har fyrt i peisen, tent lys på vår nye adventsstake, satt på lysene på juletreet og sett koselig julefilm! Videre utover kvelden skjer det ikke mye annet enn å spise middag, se mer på filmer og ta livet helt med ro. Just the way a sunday should be. Stille og rolig 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply