Hverdag

En liten Time-Out

27.11.2018

It’s Okay to take a break

Den siste tiden så har jeg vært ganske så fraværende på alt av blogg, nett og sosiale medier.. Jeg har såvidt vært innom insta og skrollet, men ikke noe mer enn det.. Jeg har rett og slett ikke hatt energi eller lyst til å være der inne. Jeg har heller ikke hatt motivasjon eller glede til å skrive til dere her på bloggen. Det har ikke skjedd noe drastisk noe som har gjort at jeg har trekt meg unna, og det har heller ikke skjedd noe galt, men jeg hadde bare godt av en pause.. Litt avstand og en liten time-out. Eller, noe har jo skjedd. For den siste tiden så har jeg slitt med sykdom, noe som har tatt alt av min tid og energi. Jeg har bare vært sengeliggende og tatt en dag av gangen. Og innimellom så er det lov også. Alt er ikke rosenrødt og fint, og noen perioder i livet er tøffere enn andre. Og noen ganger så blir man syk og bare legger alt av teknologiske duppeditter fra seg. Kroppen trengte hvile og det har den så absolutt fått.


For nå er denne frøkna tilbake på beina igjen og har mye fresht planlagt her på bloggen nå fremover! Så jeg håper dere fortsetter å følge med videre!

PS: De har masse lekre skrivesaker og ‘utstyr’ på Ark nå, som jeg bare måtte kjøpe med meg hjem! I tillegg så er ikke dagen komplett uten et Happy Card fra Camilla Pihl ✩✩
(den rosa boken er fra CGD London)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply