Hverdag

Kan vi ikke bare ha en dag til?

18.11.2018

SØNDAGSTUR MED FRØYA

Nå er søndagen snart over og jeg kjenner veldig på at den skulle vært så mye lenger.. Det gikk bare så alt for fort og jeg føler ikke at jeg har fått ladet opp kroppen ordentlig. Men sånn er det, og spesielt når man har jobbhelg i tillegg. Da nyter man nesten ikke helgen og fri, siden store deler av lørdagen går til jobb og det kun er hele søndagen fri (hvor man kan sove lenge). I tillegg så er jeg blitt syk og føler meg skikkelig dritt, så jeg skulle i grunn hatt en uke fri, men sånn er det nå ikke. Man lader opp så mye man kan også tar man uken med storm. Spesielt nå i disse tider. For i morgen starter Black Weekend på senteret jeg jobber på og mange tilbud er å finne. Da må man bare holde hodet kalt og formen i sjakk, slik at man overlever uka. Haha!

Bildene ovenfor er forresten fra søndagsturen vi hadde med Frøya i dag. Solen skinte, temperaturen var noe lav, men det var fantastisk fint å gå. Så deilig å få kjenne den friske (og kalde) luften for en kort periode, før man så går inn i varmen å drikker en varm og god kopp med kaffe. Digg!

Nå sitter vi bare pladask i sofaen og skal til å se en episode av Gåten Orderud, før vi sakte men sikkert skal finne senga. Jeg med min alt for hese og såre hals, drikker en kopp med te, i håp om at det skal smøre halsen noe. Akkurat nå så er jeg ikke klar for en ny uke. Jeg vil ha mer fri. Kan vi ikke bare ha en dag til? Det hadde vært digg det! Eller hva?
Men jeg får bare krysse fingrene for at det føles bedre i morgen når jeg står opp.

Ønsker dere alle en kjempefin uke <3

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply