Hverdag

Koselig søndagsaktivitet

11.11.2018

Total Relax

Akkurat nå så kjenner jeg at det er deilig at det er søndag! For det er en dag hvor du kan ligge å dra deg i senga lenger enn vanlig og alt går generelt i et saktere tempo enn ellers i uka. Så i dag har vi ikke hatt noen spesielle planer på agendaen, annet enn chill og kos. Total Relax. Så jeg har benyttet dagen til å ta livet helt med ro, også har jeg samtidig begynt å strikke på en lue fra Camilla Pihl, med både garn og pinner også fra Camilla Pihl. Det å strikke er bare en så koselig søndagsaktivitet! Så beroligende!
Jeg tok et lite avbrekk fra det nå i ettermiddag/kveld, siden mamma kom på besøk, hvor vi har spist deilig lasagne til middag og kanelboller til dessert, og bare hygget oss skikkelig. For den fin dag!
Så nå er det ikke lenge siden mamma dro, så nå tenkte jeg å strikke litt til, før vi snart avslutter helga.

Hvordan har din søndag vært?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply