Humor Hverdag

Totalt DUST uke 43

28.10.2018

 

 

? Jeg syns det er totalt DUST at mine to favoritter fra Skal Vi Danse nå er ute. Den ene røk ut i forrige uke, mens den andre trakk seg i går. Jeg snakker selvfølgelig om Morten Hegseth og Sophie Elise. Jeg hadde så lyst til at en av de skulle vinne, så jeg syns det er skikkelig kjipt at begge nå er ute av konkurransen 🙁

? Selv om det var noe jeg måtte gjøre, så syns jeg det var utrolig DUST å måtte kjøre vår nye bil på service i Brummundal(!), der den skulle være på plass kl 08 på morgenen.. Oh yes! kl 08 på morgenen! Vi kunne kjørt kvelden før, men da fikk vi ikke med oss noen lånebil, så da måtte jeg kjøre tidlig tidlig på morgenen for å levere bilen. Så da måtte jeg opp kl 04, kjøre bilen til Brummundal, så tilbake til Asker, så jobbe kveldsvakt, så hjem. FOR en dag. Så DUST å måtte stå opp såå tidlig. Det ekke menneskelig, ikke for meg hvertfall. Haha.

? Jeg syns det er utrolig koselig at høsten er kommet og at vinteren sakte men sikkert sniker seg innpå. Er det noe jeg ikke er såå fan av, så  er det den kulda som nå har begynt å komme. Spesielt på morgenen når man skal på jobb! Det er kaldt å gå ut av senga, det er kaldt å sette seg inn i bilen og det er kjipt å måtte skrape bilruta. Ja, jeg vet jo at det kommer, men jeg er ikke helt klar for kulden ennå. Så DUST ;p

?En annen ting som er totalt DUST, så er det flått!! Jeg trenger vel egentlig ikke å si mer, men Frøya har vært så heldig og fått besøk av to flått på seg denne uken. De har vi selvfølgelig fjerna asap. Men for noe dritt.. Flått er ikke flott for å si det sånn. Totalt DUST!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply