Hund Hverdag Inspirasjon Kjærlighet Livsstil

De små gleder 🌈

28.10.2018

De små gleder

Er det noe jeg ofte tenker og fokuserer på, så er det å ta vare på de små gledene i hverdagen som gir deg så utrolig mye. De koster ofte ingenting og skal så lite til for å oppleve. De kan ofte gjøre en hel dag bedre eller bare en gitt situasjon bedre. For mange så er de små gleder tatt for gitt- og for personer som ikke lever i nuet, kan de lett passere forbi. De små gleder for meg er så utrolig viktig og kan være noe så enkelt som;

🌈Høre andre menneskers gleder
🌈Et kompliment
🌈Et hyggelig kundemøte på jobb
🌈Tente lys hjemme
🌈Ting Frøya gjør eller opplever
🌈Min kjæres armkrok
🌈En god film
🌈Matlaging med min kjære
🌈Stell av mine planter og blomster
🌈Ting min kjære, familie og venner opplever selv, eller som jeg opplever med de.
🌈Å være ute i naturen


Sistnevnte punkt ‘Å være ute i naturen’ gir meg ofte de små gleder. I går var en slik dag. Da var min kjære, Frøya og jeg ute på tur og koste oss skikkelig. Da var vi ute på tur i skogen, ikke langt fra der vi bor. Skogen var fargerik og fin, slik høsten er. Løvene lå spredt rundt på bakken overalt, og når vinden blåste løvene opp, så ble Frøya i hundre! Da fikk jeg andreas til å ta noen bilder, hvor jeg tok en haug med løv og kastet opp i luften. Resultatet ble slik som du ser på bildet under. I det øyeblikket var jeg så sykt glad. Så lykkelig. Så i nuet. De små gleder.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply