Film Hverdag

En skikkelig feelgood-film!

27.10.2018

Feelgood på sitt beste

Happy fredag! Endelig var det helg, rødvinsglasset er fylt opp, kroppen ligger henslengt i sofaen og stemningen er på topp. Etter en lang og ganske så tung dag, så føles det godt å avslutte dagen i armkroken til min kjære, hvor vi ler til en skikkelig fin feelgood-film. I kveld så vi en film som heter ‘The Change Up‘, som handler om to bestekompiser som lever to helt forskjellige liv, der han ene er en gift småbarnsfar, mens han andre er en ansvarsløs ungkar. På ‘merkelig’ vis så ender de opp med å bytte kropp, typ slik som handlingen i Freaky Friday er (for de som har sett den). Dette medfører i latter og glede fra start til slutt. Vi digga den og filmen bør absolutt ses. En skikkelig feelgood-film!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply