Humor Hverdag

Totalt DUST – uke 41

13.10.2018

Hei hei og happy lørdag mine kjære lesere! Nå har min kjære og jeg akkurat kommet inn døra etter en kjempefin lørdags formiddag ute med Frøya, hvor vi har drevet med litt trening sammen med lydig.no, som er hundeskolen der vi har hatt Frøya på valpekurs, og nå grunnkurs. Nå snart så går turen videre opp til min mor og stefar på middag og kos resten av lørdagen! I kveld så tenkte jeg å starte en ny greie som jeg ønsker å ha her på bloggen, og det er en ‘spalte’ eller hva man skal kalle det, som jeg vil ha hver uke (prøve på hvertfall), som jeg kommer til å kalle ‘Totalt DUST’, noe som rett og slett omhandler hva jeg syns er Totalt DUST med uken som jeg er i. Enkelt og greit, og kan både inneholde positivt og negativt ladede DUST’er.. Haha. Så vi får se hva ukene bringer.
Jeg er spent! Så med det sagt! HER ER FØRSTE POST MED TOTALT DUST.


?Første punkt på listen her er ingen vanskelig sak. Det er nemlig regjeringens forslag til statsbudsjettet, der jeg spesifikt sikter til deres forslag om å kutte ned på grunnstønaden til de som har Cøliaki og/eller lever med et glutenfritt kosthold. Her har de valgt å foreslå et kutt på nesten 70% og begrunner det bla. med at glutenfri mat og produkter er blitt rimeligere enn det var før. Det er bare BULLSHIT, for det er virkelig ikke tilfelle. Glutenfri mat er dyrt og ikke minst dritkjipt og måtte leve med, og ved å kutte den stønaden så mye, så blir det ikke bare dyrere for oss, men vår livskvalitet blir også kraftig redusert. For da strekker ikke støtten til, og vi må si nei til mye mer enn hva vi allerede gjør nå. Vi kan ikke bare kjøpe oss glutenfri mat på kafeen sammen med venner, for vi må faktisk ha råd til frokost, middag og kveldsmat.. Siden jeg selv har cøliaki, så blir jeg naturligvis veldig engasjert og ikke minst forbanna- og her kunne jeg fått ut frustrasjon i en langrekke, men for å være kort og konkret i denne posten, så stopper jeg her. MEN- dette forslaget er bare Totalt DUST- og jeg håper så inderlig ikke at dette forslaget går i gjennom. Virkelig!

?Nå de siste dagene så har jeg vært skikkelig blakk og kjenner virkelig på det at jeg må holde igjen på å handle alt annet enn middag, og det suger balle! Jeg har så lyst til å handle flere blomster, planter, nye klær som vi har fått inn i butikken nå og så mye mer. Men når pengene ikke er der, så kommer man ikke så langt med det.. Såå jeg gleder meg mildt sagt til lønning den 20..

?Totalt DUST er det faktisk at Melina røk ut av Ex on the Beach! Yes, I said it! Og ja, vi ser på det. Men for dere lesere som følger med på serien, så er det nok mange som er enige med meg. Eller hva? Hun lagde stemning, både på godt og vondt- og de kunne faktisk heller sendt ut Daniel, som jeg personlig synes er blitt aaalt f0r høy på seg selv nå.. Yeez.

?Det er Totalt DUST at døgnet kun har 24 timer og at vi mennesker også trenger søvn, for tiden går så innmari fort og det er så mye som jeg ikke får gjort, som jeg så gjerne vil ha tid til. Flere dager denne uken så har jeg bare hatt lyst til å komme hjem fra jobb, tenne masse telys og så ta et langt varmt bad, men har jeg hatt tid? NOPE! Det skjer bare så mye annet nå og tiden bare flyr! Forhåpentligvis så roer det seg ned snart og jeg faktisk kan sette av tid til me-time og badetid. Haha.

?Det siste punktet er ikke bare Totalt DUST denne uken, men hele tiden konstant, og det er det sykelige kroppspresset og fokuset til det, som vi har i dag. Det at unge jenter og kvinner i dag ser på det usunne som perfekt og en kopi av noen andre som unikt. Hvor er det sunt, bra og unikt? Det ser ikke jeg. Før var jeg en av de som lett lot seg tildels rive med av ‘drømmen om å bli perfekt’, men jeg er så ubeskrivelig glad for at jeg klarte å se det at jeg er unik i grad av den jeg er, uavhengig av kropp og utseende. Det handler om hvem jeg er som person. Det er det viktigste. Og når de rundt deg ser deg for den du er, så er det den personen de ønsker å bli kjent med. Ikke en identisk kopi av en annen. Eller hva?

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply