Blogg Hverdag

Uken som gikk

07.05.2018

Hei hei, mine kjære lesere! Og Happy mandag! Jeg håper dere alle har nytt denne fantastiske, solrike og varme dagen, og at dere nå er klare til å ta den nye uken med storm! Nå fremover så tenkte jeg å begynne med å skrive innlegg om uken som gikk, slik at dere får et større innblikk på hva mine uker og hverdager inneholder. Så nå i kveld deler jeg hva som skjedde på min front i uken som gikk. Hope you like it:)

 


Akkurat nå:
Akkurat nå så føles alt egentlig ganske så bra. Livet smiler, kjærligheten blomstrer og alt er bare flott, flott, flott. Eneste som er litt dritt er at jeg for tiden sliter en del med knærne, noe som jeg såvidt har nevnt her på bloggen tidligere. Jeg vet ikke hva det er som er galt, noe som gjør det enda mer frustrerende. Men på onsdag så skal jeg til en fysio og osteopat som skal sjekke de ut, så får vi se da hva han sier. But for now, så vandrer jeg rundt som en eldre dame med dårlige knær :p Hurra, hurra.


Ukens ‘woop woop!’
:

Ukens Woop Woop er jo helt klart den nye kolleksjonen som vi nå har fått inn i butikkene, som er et unikt designsamarbeid mellom Days Like This og Hanne Løvdal, som jeg har skrevet om her. DEN MÅ SJEKKES UT! 


Ukens tanke(r):
Hmm.. Er det noe jeg hele tiden har, så er det tanker. Denne ukens tanker som jeg nå kommer på har vært bla. at Andreas og jeg jobber med å få til en mer økologisk og miljøvennlig hverdag, både når det kommer til produkter, løsninger og mat. Der har vi allerede kommet et godt stykke på vei og mer skal det bli Jeg har også tenkt på at jeg syns jeg er i drive om dagen her på bloggen. Jeg får skrevet flere innlegg og jeg føler selv at jeg har en del bra ting å komme med. Noe jeg kanskje savner/ønsker er kommentarer fra dere lesere her på bloggen om dere liker det dere leser. Jeg har også tenkt på hunder, grunnet at Andreas og jeg har snakket litt om at vi skal skaffe oss det om en stund, noe som jeg syns er utrolig koselig.
Og selvfølgelig så tenker jeg en del på trening, siden jeg nå jobber mye mer med treningen enn hva jeg har gjort tidligere.
Så det var noen av ukens tanker.


Ukens nedtur:
Ukens nedtur er mildt sagt en nedtur. For, på kvelden natt til første mai så var Andreas og jeg så heldig at dusjen vår ble ødelagt.. Jeg hadde vært og trent, Vi hadde laget hjemmelaget pizza og jeg skulle bare ta en kjapp dusj mens pizzaen stekte. Når jeg da skrudde på dusjen, så sprutet det ut i alle kanter fra blandingsbatteriet aka. »dusjknotten». Vannet som sprutet var iskaldt så det å dusje i det funka svært dårlig. Når jeg da skulle skru av vannet, så ville ikke dusjen det.. Så eneste måten var å stenge vannet i hele leiligheten. Det vi da fant ut var at blandingsbatteriet var knekt inni, så hvis vi da skrudde på vannet igjen i leiligheten, så ville bare vannet sprute overalt.. Så da måtte vi bare la vanne være stengt og vi dro hjem til mamma og stefaren min (aka.mitt andre hjem) og sov over der. Dagen etter fikk vi koblet fra dusjen og kunne benytte oss av vannet i heimen, dog uten dusj. Så nå står min kjære og demonterer den gamle dusjen, for så å sette sammen en ny en, som vi var så ufattelig heldig og få av familien til Andreas. Snakk om nedtur, på natt til 1.mai og fridag da duh.. Hurra..


Ukens opptur:
Ukens opptur vil jeg si at var i går, når Andreas og jeg var på en liten mini-roadtrip til Brokelandsheia der vi møtte Andreas sin ste-bestefar, som kom oss i møte med den nye dusjen som vi skulle overta. Turen dit på ca to timer var kjempekoselig med et helt sykt fint vær og mye humor langs veien. På veien hjem så stoppa vi innom Hageland på Bamble, der de hadde så utrolig mye fint og fresht av blomster og planter. Der kjøpte vi med oss hvitløksplante, agurkplante, chiliplante og paprikaplante. Vi dro også innom Plantasjen og handlet en plantekasse og jord, som vi satte opp og plantet i når vi kom hjem. Det kommer jeg til å skrive mer om i et eget innlegg, men jeg er sykt stoka på å følge dette videre, med å dyrke egne grønnsaker. Det er vi begge.
Jeg vil ikke si at det var så mye ekstravagant og amazing som skjedde den dagen, men den dagen var bare så fin og så bra. Jeg smilte fra morgen til kveld, og Andreas og jeg koste oss virkelig i hverandres selskap. Ren lykke.

Ukens Sang:
Ukens sang er uten tvil den nye låta til John Legend kalt ‘A Good Night’. Den må sjekkes ut! Så fresh.

Ukens Antrekk:

Ukens Film og serie:
Film: Den første Pirates of The Caribbean filmen. Så sykt nostalgi og kos.
Serie: Wunderland. Har du ikke allerede sjekket den ut, så må den ses. Så utrolig festlig og feelgood å se på.

Ukens mat:
Hjemmelaget italiensk pizza, som vi lagde på lørdag. Nyydelig!


Ukens gladnyhet:
Jeg har nå i disse dager inngått et nytt samarbeid, som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om senere. Stay tuned!


Ukens Cravings:
Øl. (Ikke så rart slik som sola har stått på denne uka:) ).


Ukens Bilde:
Dette bildet ble tatt på lørdag da Andreas og jeg etter jobb satt oss ut på verandaen der sola stekte og vi koste oss med en kald øl.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply