Blogg Hverdag

Jeg ønsker deg jo bare velkommen?

18.04.2018

Så okei, kjære dere. Nå sitter jeg med noen tanker som jeg ønsker å reflektere ut her med dere. Dette er noe som jeg har lagt merke til i min nye jobb, som jeg også merket i mine 2 siste jobber. Dette er noe som jeg ikke helt skjønner meg på, så da skriver jeg bare ned noen av mine refleksjoner rundt dette her nå, i håp om å kanskje få noe mer tydelighet rundt det. Dette er ikke et innlegg med noe sterkt budskap eller noe annet, men en observasjon og fascinasjon til mennesker der ute. For vi er jo alle veldig forskjellig, og det ser jeg på daglig basis, eksempelvis i min butikk.

Jeg har nå jobbet i min nye jobb som butikksjef for Days Like This Trekanten siden nyttår og jeg har hatt en helt fantastisk start på både ny jobb og ikke minst det nye året. Grunnet min erfaring både i apotek og i L’Occitane (og ikke minst i meg selv som person), så er jeg veldig opptatt av at mine kunder og generelt personer jeg møter på, får en helhetlig god kjøpsopplevelse og service fra meg. Enten om det er å lytte, hjelpe, rådføre, godt humør, hyggelig, imøtekommende og ikke minst motiverende. Og siden jeg selv er så fokusert og opptatt av det å være serviceinnstilt og hyggelig, så merker jeg fort når andre ikke er det.

MEN- det som jeg nå funderer på er dette. Hva er det som er så rart, galt eller pushy ved å si ‘Hei’ eller ‘Velkommen’ til kunder som kommer inn i butikken? DET lurer jeg på. For jeg mener jo at en god start på en hver salgsopplevelse er å ønske kunder velkommen eller å hilse på de. Det å gi de som kommer deg i møte et vennlig blikk, et genuint smil og generelt sett et vennlig ansikt og vesen. Jeg snakker ikke om å bombadere kundene med spørsmål før de rekker å komme inn, men bare det å si et enkelt ‘Hei’ som en hyggelig gest. Men det skal visstnok ikke være så enkelt.. Eller, det er ikke bare enkelt..

Det skal sies at folk ofte svarer hyggelig og positivt tilbake når jeg sier hei, noe som gjør meg veldig glad, men det jeg ikke skjønner, det er når kundene blir trekt, furt, kvass og nesten irritert på meg når jeg kun ønsker de velkommen. Jeg sier ikke noe annet enn ‘Hei’ eller ‘Velkommen’. Det jeg oftest får til svar av disse kundene, det er; «Jeg skal bare titte.. «. Ved flere tilfeller har kundene også gitt meg håndflaten sin foran ansiktet mitt, med tydelig budskap om at de vil være i fred.. I alle dager, tenker jeg da.. Man blir litt paff der man står, med et budskap om å møte kundene på beste og hyggeligste vis..

Dette her er noe som fascinerer meg veldig, og jeg skjønner det ikke. Er det slik at kundene ofte generaliserer selgere i butikk, og dermed antar at vi skal pushe på de produkter? Tenker de at jeg som jobber i klesbutikk er den samme typen som ringer deg og skal selge deg et abonnement over telfon? Ikke vet jeg.. Jeg lar uansett ikke det gå inn på meg. Jeg fortsetter bare med å ønske kunder velkommen og smiler stort. Om de så blir trekt, sure eller irriterte, så får det gå på de syns jeg. Så lenge jeg vet med meg selv at jeg smiler, er glad og er hyggelig i møte med kundene, så er jeg fornøyd.

Så kjære lesere. Har dere en logisk forklaring til meg på hvorfor noen reagerer så kraftig på noe så enkelt som et hei? Jeg skjønner det bare ikke.. 🙂   Og er det flere her ute som opplever det samme? Del gjerne. Jeg vil høre 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply