Blogg Film Tips

Filmtips til fredagskvelden

13.04.2018

Hei igjen kjære lesere, og happy fredag!

Da var det nok en gang helg og det føles så bra! Akkurat nå så sitter jeg ved kjøkkenøya med et stort glass rødvin og skriver til dere, mens min kjære lager middag. På menyen i kveld så står det Italiensk burger, som virkelig bare prøves om dere ikke allerede har smakt det. Det er foodporn i aller høyeste grad, og når vi har servert det til andre, så har det blitt helt stille. Det sier sitt. Så i kveld har vi ikke de store planene, annet enn å spise fantastisk middag, drikke vin, se en god film og nyte hverandres selskap. Kjærleik. Og snakk om film, så er vi sikkert ikke alene om å slite med å finne film. Man blar seg gjennom Netflix og de andre kanalene hvor det sjeldent legges ut noe nytt, og finner til slutt en film etter å ha browsa leenge. Så, for å spare dere kjære lesere for litt tid, så tenkte jeg å dele noen av de siste filmene vi har sett, som kanskje kan være interessant for dere å se:) Alle filmene ligger på Netflix!       Håper dere alle får en kjempefin fredagskveld! Smask fra meg!

? ? ?

MUTE 

Aleksander Skarsgård spiller en stum mann som opplever at kjæresten hans plutselig forsvinner. Han ønsker å finne ut av hva som har skjedd og samtidig finne henne. Filmen er i Berlin 2052, så langt frem i tid, som man fort kan se på traileren ovenfor. Vi likte filmen svært godt og syns den var utrolig fengslende og spennende. En litt annerledes, men bra film, med flere kjente skuespillere.

BRIGHT 

I en alternativ verden lever mennesker i amper fred med orker, alver, centaurer og dverger etter å ha kjempet i tusenvis av år. Filmen handler om to politipartnere. En er menneske og en annen er ork. I Los Angeles jobber Daryl Ward i politiet sammen med nasjonens første orkiske partner Nick Jakoby. Det er ikke et nært partnerskap, men mer enn det vil jeg ikke si. En bra film, med litt funky greier og mye bra musikk. Denne filmen viser også hvordan den magiske verden J.R.R. Tolkien beskrev om den hadde utfoldet seg i moderne tid.

WONDER WOMAN

Do I need to say more? Wonder Woman, Power Woman. En film som bare MÅ sees.
Før hun ble Wonder Woman var hun Diana, Amasoneprinsessen, trent til å bli en uslåelig kriger. Hun vokste opp på en isolert øy, men da en Amerikansk pilot krasjer på stranden deres og forteller om den massive konflikten som herjer i verden utenfor reiser Diana, overbevist om at hun kan stoppe trusselen..

KING ARTHUR- LEGEND OF THE SWORD

Navnet sier sitt- filmen er basert på legenden om kong Arthur, sverdet Excalibur og slottet Camelot. Arthur har vokst opp på et bordell i Londinium. Når Kong Vortigern tvinger alle menn i en viss alder til å forsøke å ta sverdet Excalibur ut av en stein, blir det avslørt at Arthur er sønn av avdøde Kong Uther, som mange år tidligere ble forrådt av sin egen bror, Vortigern..
Dette er nok en ny vri på en gammel sviske, men denne syns vi kom ganske bra ut. Spennende og actionfylt.

GAME OVER, MAN

Her møter vi tre kompiser med store drømmer, som går fra skoleleie tapere til tøffe krigere når det fancy hotellet de jobber på overtas av terrorister. Dette er en film med masse lættis humor og fete skuespillere. Med denne får man seg en veldig god latter.

THE OUTSIDER

The Outsider handler om en amerikansk soldat som blir holdt fanget i etterkrigstidens Japan, som beveger seg inn i yakuzaens mørke verden og tilpasser seg deres levesett som betaling for friheten..
En film som ved første øyekast ikke virker så bra, men så skjer det ting fortløpende som fanger interessen. Jared Leto vet man at er en god skuespiller og her skuffer han ikke.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply