Blogg Hverdag Livsstil

En liten update fra meg

10.04.2018

Hei hei, og god kveld kjære lesere! – Jeg titter bare innom her i kveld for å skrive noen ord til dere. Jeg håper dere alle har det bra og at dere, på lik linje med meg, setter stor pris på solen som skinner og vårtegnene som sakte, men sikkert kommer nå. Er det ikke deilig eller hva? 🙂 Sol, varmere grader og mindre klær som kommer oss smått i møte, noe jeg tar i mot med åpne armer.

Ellers på min front så har det ikke skjedd så alt for mye nytt i det siste. Jeg er ennå i lykkerus og supermotivert til å gjøre en god jobb som butikksjef for Days Like This på Trekanten. Jeg har kjempeflinke kollegaer som virkelig står på, og vi jobber i et team som virkelig bygger hverandre opp. Bedre arbeidsplass enn det jeg har nå, ja det skal man lete lenge etter. Pluss at vi nå fortløpende får inn nyheter i butikken som virkelig treffer mitt hjerte og stil. Så mye fint nå som kommer! So stay tuned!

Når jeg ikke er på jobb, så går mye av min fritid i trening, Andreas, familie og venner. På treningsfronten har jeg virkelig trappet opp de siste ukene og trener nå flere dager i uken, noe som føles så fantastisk godt. Jeg får så mye mer energi, drive og ikke minst at søvnen nå er bedre. Min kjære og jeg er like forelsket i dag som når vi begynte å date♥ Nå i disse dager så jobber vi faktisk med å selge og så kjøpe bolig, noe som er utrolig spennende! Jeg har alltid drømt om å kunne eie noe selv, så det å endelig kan få muligheten til å kjøpe noe sammen med Andreas er noe jeg ser veldig mye frem til. En ny epoke, som man så fint og klisje kan si det. Med familie og venner, så prøver jeg å få sett de så fort jeg har tid og mulighet.

Har det skjedd noe spennende på deres fronter i det siste? Fortell gjerne 🙂


 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply