Blogg Hverdag Inspirasjon Livsstil

Nå må du slappe av

05.04.2018

«Nå må du slappe av». De ordene sier jeg ofte til meg, i håp om at jeg faktisk skal høre på de. Noen ganger så funker det, mens andre ganger så går det inn det ene øret og rett ut det andre.. For i en hektisk og travel hverdag så er det ikke ofte at man puster godt ut og virkelig slapper av. Eller er det bare jeg som syns det? For jeg syns dagene går så vanvittig fort og man går rett fra det ene til det andre. Og når det da er på det mest hektiske så er det viktig å si til seg selv- Nå må du slappe av. Så kanskje du lytter til det også. Så når jeg da endelig hører på meg selv og faktisk slapper av så er dette noe av det jeg gjør for å virkelig puste ut.

❀ Jeg ligger i sofaen og gjør absolutt ingenting, mens jeg hører på musikk. Akkurat nå så elsker jeg å høre på Charlotte Day Wilson, der Work er favorittlåta.

❀ Ligge i armkroken til min kjære. Finnes ikke en bedre måte å slappe av på enn det♥

❀ Hjemmespa med ansiktsmaske (By Camilla Pihl of course), en god kopp te og koseklær på. 

❀ Pleier/Vanner blomstene mine hjemme. Det er mer avslappende enn man skulle tro.

❀ Strikke

❀ Ta bilder. Når jeg tar bilder så går jeg inn i en egen boble og koser meg skikkelig.

❀ Lage en god matrett helt fra bunnen av. For mange så er det å lage mat stress, mens for meg så slapper jeg virkelig av når jeg står på kjøkkenet og lager mat. Koselig er det også!

❀ Går ut! Å puste inn frisk luft mens man går en litt lengre tur er virkelig en fin måte å slappe av på. 


Hva gjør du når du slapper av? 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply