Blogg Hverdag Inspirasjon Livsstil

Denne appen trenger du

26.03.2018

H V O R  O F T E  S K A L  D U  V A N N E S ?

Dette spørsmålet er det sikkert flere av dere lesere som har stilt til både blomstene, plantene og dere selv. Ja, for hvor ofte skal egentlig blomster og planter vannes? Man hører ulike tips og råd på veien underveis i løpet av årene, men man sitter aldri med det konkrete svaret. Jeg gjør hvertfall ikke det. Se eksempelvis bare på orkideer. De har man i flere år hørt at kun trenger et eggeglass med vann i uka. Det er jo bare bullshit. De trenger så mye mer. For å være mer presis så skal orkideene vannes gjerne 2 dager i uka, ved å holde potten under vann i noen sekunder, slik at røttene virkelig får dusja seg. Så hvordan vet jeg dette? Jo, denne infoen fikk jeg på appen ‘Vann meg, som er en helt GENIAL app for de som liker å stelle med blomster og planter i heimen, men som ikke er eksperter.

For på denne appen så får man vite alt en trenger å vite om ulike blomster og planter. Her får man info om de ulike slagene, hvor de kommer fra, hvor de trives osv.. Man får og smarte tips og full oversikt over stell. Ved hjelp av denne fullverdige informasjonen, så skal det mye til for å drepe de kjære blomstene og plantene du nå har hjemme. For her får du info om alt du trenger å vite. Genialt, ikke sant? På denne appen så kan du også sjekke ut ulike blomster/planter på hvor mye oppmerksomhet og stell de faktisk trenger. På denne måten så kan du fort kartlegge og eventuelt utelukke en potensielt ny sort i den grønne familien din. En app som alle bør ha

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply