Blogg Hverdag

En interessant morgen

07.03.2018

God morgen kjære lesere!

Nå sitter jeg i skrivende stund på min faste kafé i Asker og har nå nytt en god kopp kaffe, før jeg om noen timer skal på jobb.. «Sa hun noen timer?», tenker du sikkert nå, og det stemmer. Om noen timer.. For min morgen den startet litt interessant nemlig. Grunnen til det er at jeg i mitt sinn og hode var helt sikker på at jeg skulle på et morgenmøte i dag kl 08:30.. Det viste seg å ikke stemme. For det møtet er i morgen.. Så jeg blandet om dagene og er derfor her i Asker noen timer før jeg må.  MEN, til tross for noe irritasjon rundt det og at jeg kunne sovet litt lenger i dag, så tenker jeg ikke så mye over det. Da får jeg meg heller en veldig rolig morgen hvor jeg kan sitte her på kaféen å drikke kaffe mens jeg samtidig får skrevet noen innlegg, og det er ganske alright.

Hvordan startet din morgen i dag?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply