Blogg Hverdag

Min tirsdag

20.02.2018

Etter inspirasjon fra Kenza’s blogg, så ønsket jeg i kveld å dele min tirsdag med dere kjære lesere. Slik så den ut. 

 

🌸 🌸 🌸

Hva spiste jeg til frokost i dag?
I dag så spiste jeg Taco som min kjære hadde preppet til meg i går. Han er så snill:)

Hvordan ser jeg ut i dag?
I dag ser jeg slik ut! Jeans fra Denim Like This, Plain T-Shirt fra Days Like This og en gammel jakke som jeg har hatt i flere år. Sko er fra Gaitline.

Dagens planer?
I dag har dagen egentlig gått i ett. Jeg har vært på jobb, deretter var jeg hos Fysio’en for å sjekke beina, så dro jeg hjem og lagde en koselig middag med min kjære, og resten av ettermiddagen/kvelden så har vi slappet helt av i sofaen med litt OL og serien foran TV’en. Nå skal jeg straks finne senga og innta drømmeland.

 

Hva ser du frem til denne uken?
Denne uken så er det ikke så mye som skjer. Men i morgen er det onsdag og da er det ikke mange dagene igjen til helg! Og helgen, det er alltid noe man ser frem til. OG! Selvfølgelig! I går så kjøpte jeg noe som jeg har sikla etter veeldig lenge, nemlig et skjerf fra Holzweiler. Jeg kjøpte det fra ei på Tise, som hun nå har sendt til meg. Så det er nok i postkassa mi om et par dager. Hurra! 🙂 Genialt konsept by the way!

 

Hva spiser du denne uken?
På fredag så var Andreas og jeg utrolig flinke ved at vi satte opp en full handleliste for hele uka som kom, også handla vi inn alt av mat for det. Så nå trenger vi ikke å handle noe hele uka og har alt av måltider planlagt. Utrolig lettvint og ikke minst latterlig deilig å slippe å tenke på måltider fra dag til dag. På menyen denne uken så har vi alt fra Taco, Koteletter, Kylling med ulike tilbehør og Laks. Til frokost/kveldsmat så spiser vi havregryn og som mellommåltid så spiser vi gresk Yoghurt med granola og en liten dæsj honning. I tillegg så er vi flinke og får i oss nok frukt og grønt.

 

Noe du vil gjøre denne uka?
Denne uka så vil jeg gjerne holde nivået oppe med bloggingen slik som jeg har hatt det nå den siste tiden. Jeg føler at jeg har mye å skrive om og motivasjonen er på topp. I tillegg så ønsker jeg å få trent noen ganger før uka er omme. Jeg må se det ann litt mtp. beina, men noe blir det. Trening er bare bra.

 

Favorittlåt i dag?
Låten jeg har hørt mye på i dag, det er låten Work av Charlotte Day Wilson. Så utrolig behagelig å høre på, spesielt til og fra jobben, på toget.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply