Blogg Hverdag

Forsinkelser, stress og NSB..

20.02.2018

Happy tirsdag kjære lesere! Håper alt står bra til med dere? 🙂 Denne frøkna ligger strakt ut på sofaen i kveld også, med OL på TV-skjermen. Her jeg ligger nå så kjenner jeg bare at det å puste føles godt, fordi at dagen i dag har vært ganske så stress.. Det begynte i dag morges ved at jeg så absolutt ikke ville forlate den varme dyna. Jeg kom meg opp og ut, og bort på jobb. På jobben var det kjør med kunder fra vi åpnet dørene kl. 10 til jeg dro fra jobben kl 15. Det er jo bare gøy i grunn, for da går dagen så fort og man treffer på så utrolig mange hyggelige mennesker. Etter jobben så skulle jeg rett til en fysio i Tønsberg for å sjekke knærne mine, som den siste uken har vært helt fucka. Men det å komme seg fra A-B, fra Asker til Tønsberg, ja det er ikke alltid så lett.. Spesielt ikke når man pendler med NSB.. Med nærmere 30 minutters forsinkelse på toget, så kom jeg stressende inn til Fysio’en en smule forsinket, men jeg fikk sjekket ståa på beina. Ståa der var en senebetennelse i en sene i begge kneskålene.. Jeg fikk beskjed om å være forsiktig og ta det rolig nå fremover til det roer seg.. Så da må jeg jo bare gjøre det, i håp om at det snart blir bedre. For slik det er nå, så kan ikke jeg bøye beina uten at jeg skriker inni meg, og det suger litt kan man si..  Så- Denne frøkna får bare ta det med ro.. Ro, ro, ro..

Hvordan har din dag vært? 🙂

PS: Er det rart at jeg elsker orkideer?! Se bare så nydelige de er! Dette bildet tok jeg her om dagen 🙂 So pretty! ♥

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply