Blogg Hår Inspirasjon

Har du en dårlig hårdag?

13.02.2018

//Annonse


Har du en dårlig hårdag? Ja, da er du virkelig ikke alene.. Jeg selv sitter her nå i Asker og har tidenes dårligste hårdag. Det er bustete, det er fett og jeg har tidenes luesveis.. Ja, vet du hva. Det KAN ikke bli verre enn det.. Eller dreads er vel hakke verre da, men der er så absolutt ikke jeg. Haha! MEN ja- når man da sitter med tidenes dårligste hårdag, hva skal man gjøre da? Hvordan kan man få til et fresht og fint hår, og virkelig redde hårdagen? Joda, da har man noe som heter Batiste Dry Shampoo, som for mange (meg inkludert) er en reddende engel i hverdagen. Og kjenner du ikke til det med tørrsjampo, så kan man enkelt si at en tørrsjampo trekker ut fettstoffene i håret og hodebunnen, som er grunnen til at vi ofte får fett hår (og det er det INGEN som vil ha). Så derfor er Batiste og tørrsjampoer generelt et must for folk flest. Den redder din dårlige hårdag. Og i den anledning så har jeg også ramset opp flere grunner til hvorfor Batiste Dry Shampoo er awesome! Enjoy! Og spray i vei!

? Din reddende engel på en generelt dårlig hårdag.
? Tørrsjampo gjør håret mattere og tykkere
? Den trekker fukt, fett og produktrester ut av håret, slik at det føles friskere, renere og lukter godt.
? Den gir volum til et dødt og kjedelig hår (spray da ved røttene og «rufs» til).
? Til de med grått ettervekst eller blondt ettervekst i brunt hår, så kan en bruke tørrsjampoer med brun farge, slik at fargen er jevnere. Det finnes også til de med blondt hår.
? Et fantastisk produkt å preppe håret med hvis du skal sette det opp.
?En fin finish hvis du har krøllet håret til en beach-look.
? Ved å bruke den så slipper du å vaske håret så ofte- og derfor skåner håret ditt.
? De tørrsjampoene fra Batiste som er tilsatt duft gjør at håret lukter friskt og godt! => Kan derfor brukes i stedet for en hårparfyme som er blitt veldig populært den siste tiden!
? Hårnåler eller ‘lus’ som de også kalles, sitter bedre i, ved bruk av tørrsjampo.
? Har du pannelugg som du føler blir klam, så kan du bruke tørrsjampo for å unngå det.
? Perfekt å bruke rett etter trening eller på morgenen om du ikke rekker å vaske håret.
? Et must når man er på jobbreise eller ferietur!
? En tørrsjampo er utrolig kjekk å ha med på hytta! (enklere å ha med èn tørrsjampo enn hele baderomshylla!)

???

På det øverste bildet ser du mine tre favoritter. Fra venstre så er det en tørrsjampo som gir ekstra volum, den i midten er fra Styling-serien som roer ned frizz og den siste har en himmelsk lukt fra Marrakech! 🙂

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply