Blogg Inspirasjon Mote

Denim Like This ?

08.02.2018

???
Altså, det jeg nå skal fortelle dere om er bare så fantastisk bra, at jeg egentlig ikke helt visste hvordan jeg skulle starte det her innlegget. Men jeg kan begynne med å si at jeg er så utrolig stolt, lykkelig, gira og glad for at jeg nå er en del av en kjede og et konsept som er bare såå bra! Jeg er så utrolig heldig som får være med på denne reisen som Days Like This nå er i. De jobber hele tiden med spennende prosjekter og kolleksjoner, som bare blir bedre og bedre hele veien, og vi får daglig skryt på hvor fine klær vi har i butikken nå. Og det er så utrolig gøy og kult å være en del av! Så i dag skal jeg introdusere noe nytt for dere kjære lesere, som vi fikk inn i butikken denne uken.

. . .DU HAR ALDRI KJENT EN JEANS SÅ MYK OG GO FØR. . .

OG det er- Denim Like This! Dette er en miljøvennlig og svanemerket jeanskolleksjon, som er laget av økologisk bomull, uten noen farlige kjemikalier. Kolleksjonen består av jeans i ulike fasonger, lengder og farger, samt èn denimjakke og et denimskjørt! Jeg har selv prøvd alle plaggene og fant fort flere favoritter!

De 4 bildene ovenfor er lånt fra Dayslikethis.no


En av de første tingene jeg kjente når jeg prøvde buksene var hvor myke de er! Ofte når en prøver/bruker jeans, så er de ofte stive i stoffet og ofte lite stretch i seg. Men disse buksene her er både med god stretch og er supermyke, så når man bruker de, så kjennes det nesten ikke ut som at en har på seg jeans, og det er ganske nice. Dette er bukser med god passform og en annen ting som er veldig vesentlig her er at denne kolleksjonen er laget av norske kvinner- til norske kvinner! Så om du er liten eller stor, lav eller høy, så vil du garantert finne en bukse som sitter som et skudd på deg. I promise!

Og det samme gjelder skjørtet og jakken også. De er supermyke og gode i materialet, de har lekre detaljer og de passer enhver moteglad kvinne. Jeg har selv skaffet meg 2 bukser (FRIENDLY JENNY COTTON JEANS og FRIENDLY JANNICKE DENIM JEANS) og jeg ender nok snart opp med å kjøpe meg en denimjakke og et skjørt også, før de blir utsolgt! Hehe

Så jeg anbefaler på det sterkeste at dere alle tar turen innom en av våre butikker og prøver disse plaggene før de rives vekk fra hyllene! OG– denne uken har vi også et tilbud på alle buksene dersom du ønsker å bli medlem av kundeklubben vår, eller allerede er medlem. Da får du nemlig -20% på alle buksene fra vår nye kolleksjon. That’s awesome!

Avslutningsvis så anbefaler jeg også alle å klikke seg innom Camilla Pihl sin blogg, der hun via et samarbeid med oss har tatt flere råklere bilder av vår nye kolleksjon ♥ Se bare så fine klærne er! Hallo, det er jo ikke rart at jeg er så stolt og glad! Dette er jo bare så kult 😀

På bildene under så har jeg på meg Jenny Cotton til venstre og Jannicke til høyre. Kule, ikke sant? Følg meg gjerne på instagram HER. Der legger jeg ofte ut bilder med nyheter fra butikken! ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply