Blogg Hverdag Inspirasjon Mat

En nydelig lørdagsfrokost ♥

03.02.2018

Det er endelig lørdag, det er fri og frokosten skal være awesome. I dag var jeg så heldig at min kjære sto for frokosten og han lagde Arme Riddere til oss, på noen rester vi hadde liggende her hjemme. Tidligere har han laget det på tørre brød som vi har hatt liggende, da naturligvis glutenfritt til meg. Mens denne gangen så hadde vi noen burgerbrød til overs, så da brukte han like gjerne de. For de som ikke kjenner til Arme Riddere, så er det enkelt sagt brød som man bløter i en blanding bestående av egg, melk, litt sukker og krydder, som man steker i pannen. Enkelt, og så sykt digg! Må bare prøves ut hvis man ikke har spist det før♥

Det å lage Arme Riddere er ganske så enkelt. Det du gjør er å blande alt sammen (utenom Melis) i en bolle og rører det godt sammen. Deretter så bløter du skivene i blandingen og lar de ligge oppi bollen en god stund, så alt trekker godt inn. Deretter steker du skivene i stekepannen med enten smør eller olivenolje. De steker noen få minutter og så er de klare! Så enkelt og så godt! Som en liten finish så er vi veldig glad i å drysse litt melis på til slutt. Nam! ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply