Blogg Hverdag Inspirasjon Mote

That Red Suite = komplett lykke

01.02.2018


. . . NÅR ET ANTREKK GIR DEG DEN FØLELSEN . . .

Dere vet den følelsen en får når man har på seg klær som en virkelig føler seg fin og bra i. Det er klær som bare er såå bra på, som gjør at du går ut av huset med et stort smil om munnen om morgenen. Det samme smilet møter du også hver gang du ser deg selv i speilet. Den følelsen av komplett lykke, glede og boost på en gang, det er slik jeg har det når jeg har på meg denne suiten fra jobben min Days Like This. Når jeg hadde den på meg for et par dager siden, så følte jeg meg bare så bra, så lekker, så rå, ja bare alt sammen klaffa. Og DET er en god følelse! ♥ Den selvsikkerheten en får og gløden en viser. Ja, det er komplett lykke ♥

Flere som kjenner seg igjen i klær de selv har? 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply