Blogg Inspirasjon Mote

Dette er skjerfene du vil ELSKE ♥

28.01.2018

Skjerfene fra Days Like This er skjerf du vil elske

I går så skrev jeg et innlegg om en trend som virkelig tar av nå, nemlig Head Scarf. Jeg nevnte også da at vi har fått inn mange lekre skjerf i butikken vår nå. Og når det kommer til skjerfene fra Days Like This, så er de anerkjent for sin gode kvalitet. Vi hører ofte at kundene skryter skjerfene opp i skyene og at de stadig kjøper flere, enten til seg selv eller som gave. Så da må jeg jo selvfølgelig vise de til dere! Jeg kommer til å vise dere alle de nye skjerfene vi nå har fått inn der noen av de passer perfekt som Head Scarf, mens andre kanskje mer er beregnet for halsen. Men hallo, alt kan jo prøves på hodet. Når det kommer til Head Scarf, så er det ingen grenser. Kreativiteten tar aldri slutt. Så da får dere hvertfall sett utvalget som er hos Days Like This nå, så kan du jo selv se hva som passer for deg, til ditt behov og bruk- om det så er på hodet eller rundt halsen. 🙂 Alle skjerfene finner dere HER.

OG! – De to første skjerfene er i 100% silke og de tre siste er i 100% ull! Kjempedeilige å ha på seg ♥

 ♥ ♥ 

Jeg har selvfølgelig kjøpt inn et par av de, der mine to favoritter er det grønne i silke og det gule i ull. Jeg har ennå i testet de på hodet, men jeg får alltid komplimenter når jeg har de på rundt halsen. Kjempefine 🙂

For ikke å glemme skjerfet vi har fått inn som er i 100% Kasjmir! Altså, hallo! For en drøm! ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply