Blogg Inspirasjon Mote

Todays Inspo – Head Scarf

27.01.2018

God morgen kjære lesere!
Nå sitter jeg på toget inn til Asker og jobb. Klokka er såvidt 8 og jeg kjenner at senga var tøff å forlate denne morgenen. Jeg skulle så gjerne ha liggi der og drømt noen timer til, før dagen starta. Men den gang ei.. Nå er det tid for jobb og når jeg nå først er kommet opp og ut så er jeg veldig klar for arbeidsdagen. Jeg er klar for at denne dagen blir så bra! Det er jo tross alt lørdag! Jeg skal nå først på jobb og etter det så skal vi i bursdag til Andreas sin lillebror Christoffer. Det blir utrolig koselig!

• • •

Men! En annen ting jeg ville dele med dere i dag er noe som har blitt skikkelig HOT nå. For er det noe som virkelig er blitt en trend, så er det Head Scarf i alle mulige former, farger, fasonger og varianter. Enkelt sagt så er det et skjerf som du knyter på forskjellige måter på hodet. Skjerfene kan være i alle materialer, men jeg har sett mye av skjerf i silke, ull og polyester. Personlig digger jeg det og har selv lyst til å prøve ut ulike varianter. Spesielt siden vi nå de siste dagene har fått inn så mange lekre skjerf i butikken 🙂 De kommer jeg til å vise dere i et eget innlegg tenkte jeg 🙂
Og hvis du nå sitter og lurer på hvordan et Head Scarf ser ut på topplokket, eller hvordan du retten og sletten skal gjøre det, så har jeg lagt ved noen bilder nedenfor! Kanskje det vil gi deg litt inspirasjon. Det gjorde det for meg hvertfall 🙂
Har du testet denne looken før?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply