Blogg Hverdag

Min mandag morgen

22.01.2018


. . .

Så var nok en helg over og en ny uke er i gang. Som alltid så er den over før du nesten rekker å nyte den. Men sånn er det.. Jeg sitter nå i skrivende stund på Godt Brød i Asker, som fort er blitt mitt faste sted å drikke morgenkaffen før jobb. Jeg er jo alltid så tidlig på jobb grunnet tog osv, så da har jeg god tid til å drikke kaffe, lese nyheter og innimellom også spise frokosten min her, slik som jeg gjorde i dag. Altså, den salaten de lager her på Godt Brød er bare så fresh og digg- og alt er økologisk også! Nice!

Om ikke så alt for lenge så skal jeg ta turen bortover til jobben for å klargjøre alt før åpning. Forhåpentligvis så blir denne uken mye mer folksom og travel enn hva de tidligere ukene har vært, for det har vært stille og rolig. Men det er jo naturlig. Slik er det over alt de første ukene i januar. Men nå! Nå er folk klare for å shoppe! Så om du er i Asker, ta turen innom Days Like This Trekanten! Vi har fått inn masse deilige nyheter som bare må inn i din garderobe.

Avslutningsvis så vil jeg også bare tipse dere om listen til Spotify som heter ‘Kos‘. Denne hører jeg på toget hver morgen og det er en kjempefin måte å starte dagen på. Så mye utrolig behagelig og fin musikk ♥

Ha en fin mandag, kjære lesere! Så snakkes vi plutselig!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply