Blogg Hverdag Inspirasjon Mote

SO SOFT, SO COSY, SO PRETTY

15.01.2018


SO SOFT, SO COSY, SO PRETTY ★

God kveld kjære lesere! Jeg håper dere alle har hatt en kjempefin helg og kost dere masse. Helgen min gikk alt for fort og den var over før jeg visste ordet av det. Men det har mye å gjøre med at jeg jobbet på lørdag og dermed hadde kun søndagen som hel fridag. MEN, det å jobbe på lørdag gjorde meg ingenting, for jeg er så boostet med energi og motivasjon om dagen, så det var bare hygge. I tillegg så fikk jeg besøk av både Pappa og hans samboer Bente på formiddagen, også kom min kjære og besøkte/hentet meg på jobb når jeg var ferdig. Så da fikk de alle sett hvordan min nye arbeidshverdag og plass er, noe som betyr veldig mye for meg. Dette med min nye jobb er jo bare så stas og da er det jo bare enda mer stas å vise den frem!

Og apropos min nye awesome jobb, så må jeg bare vise dere dette nydelige skjerfet (på bildet ovenfor naturligvis) som vi nå nylig har fått inn i butikken! Dette skjerfet tilhører vårt undermerke og loungewear-linje Soft Like This. Skjerfet er i 100% kasjmir ull og er bare noe av det deiligste du kan ha rundt halsen. Dette må prøves, kjennes på og kjøpes! På Days Like This Trekanten of course! ♥

Nå skal denne frøkna gjøre litt småting før hun sakte men sikkert finner senga. Snakkes plutselig!

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply