Blogg Hverdag

En trøtt mandag morgen

08.01.2018

God morgen kjære lesere! Jeg sitter i skrivende stund på en kafé her på Trekanten senter, hvor jeg jobber. Jeg har vel vært her i en times tid allerede, siden jeg reiser til jobb med en god margin. Jeg har inntatt en stor kopp Cappuchino, men jeg merker at den ikke holder lenge. Jeg har ennå ikke våknet og jeg kjenner at denne morgenen var tung. Tung fordi at kroppen min rett og slett ikke ønsket å stå opp. Vekkerklokken ringte kl 06:00 og jeg ønsket så absolutt ikke å våkne. Jeg ville bare ligge i den gode og varme sengen min, med min kjære rundt meg. Det var et fantastisk fint sted å være, men så måtte denne mandags morgenen avbryte den koselige stunden, med at det nå var på tide med en ny uke og jobb.. Oh yes.. For en trøtt morgen.. Men om et par timer så er jeg i gang og koffein’en har kicket inn. Forhåpentligvis. Dessuten så har jeg jo en awesome jobb som booster både kropp og sinn:)

Ønsker dere alle en strålende fin mandag og at dere nyter mange kopper kaffe ♥ Det skal jeg!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply