Blogg Hverdag Jobb

Første uke i ny jobb

07.01.2018

• JEG FØLER MEG SÅ HJEMME •

Nå er denne uken snart over og jeg har kjent på kroppen i dag at den virkelig har tatt på. Ikke på noe negativt vis, bare på positivt vis. I dag har vært min første ordentlige fridag og den har jeg nytt maks. Min kjære og jeg sov litt lenger enn vanlig, vi spiste en sen frokost og ellers så har vi ikke gjort sånn alt for mye annet enn å se på Vikings (noe ALLE må se hvis de ikke har gjort det)

Denne uken her har vært min første uke i ny jobb, noe som jeg hadde sett frem til i lang tid. Det har vært lange dager hvor jeg har lært utrolig mye, jeg har blitt kjent med fantastiske mennesker som jeg er så heldig og får jobbe med hver dag og jeg lever i en helt ny hverdag som bare gjør meg så utrolig bra. Når jeg står opp om morgenene så føler jeg meg opplagt og klar, og motivasjonen er på topp. Når jeg går inn butikken jeg nå er blitt leder for, så får jeg en god følelse og smilet er stort. Jeg har kommet meg raskt inn i rutiner, regler og kunnskap på min nye jobb, og jeg føler meg trygg på det jeg gjør. I tillegg så merker jeg både på meg selv, mine kollegaer og kundene at jeg er kommet på rett plass. Jeg er tatt utrolig godt i mot og jeg føler meg så hjemme der jeg er nå. Jeg har hatt en kjempefin første uke på ny jobb og jeg gleder meg bare mer til tiden fremover og alt det morsomme jeg nå får være en del av. 

Så i morgen er en ny dag med nye muligheter. Muligheter som jeg tar i mot med åpne armer.

Her er noen bilder fra min første uke i ny jobb ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply