Blogg Hverdag

Jul og nyttår 2017

02.01.2018

Hei kjære lesere! Beklager så mye for mitt fravær her på bloggen de siste ukene. Jeg vet jeg har vært stille og det har vært et bevisst valg fra min side. Jeg ønsket rett og slett å ta en liten pause fra bloggen nå før, under og etter jul- for å bare slappe helt av. Nå i desember måned har jeg hatt over gjennomsnittlig mye å tenke på, både med endring av jobb og mye annet, så nå ønsket jeg bare å legge bloggen litt til side og kun fokusere på de rundt meg. Det er ikke noe negativt som har vært eller skjedd, men jeg hadde bare ikke motivasjonen eller kreativiteten til å skrive. Så da tok jeg en liten pause. Det har i tillegg vært både jul- og nyttårsfeiring, som jeg har feiret og hatt glede av, sammen med min kjære samboer, familie og venner. Det å slappe helt av og bare nyte tiden med de jeg er glad i, har virkelig vært noe jeg trengte. Det å bare slappe helt av og ikke kjenne på stress. Det har ikke nødvendigvis noe med bloggen å gjøre, men kanskje bare det å være helt fri. Både fra jobb, blogg stress og bekymringer. En liten pause i hverdagen rett og slett, før det nye året kommer med stormskritt. Året 2018 tar jeg i mot med åpne armer og jeg gleder meg til tiden som kommer!

Så.. for å avslutte dette innlegget, så vil jeg gjerne dele noen bilder fra min jul og nyttårsfeiring med dere : -)

Håper dere alle har hatt en kjempefin jul og jeg ønsker dere alle et riktig godt nyttår!

 

OG- PS: Det blir mer blogging nå fremover. I Promise! ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply