Blogg Hverdag Jobb

Første dag i ny jobb ♥

02.01.2018

Dagen i dag har vært en bra dag. Den startet kl 06.03 og jeg var lys våken.. Klokka 06 på morgenen og det er første arbeidsdag etter ferien, og ikke så mye som en slumring engang.. Jøss.. Hvem hadde trodd det? Ikke jeg hvertfall ;p… eller?

Det skal sies at dagen i dag var ganske så spesiell. For i dag så hadde jeg min første arbeidsdag i ny jobb! Så da kan dere sikkert skjønne at denne frøkna var en smule spent, gira, motivert og klar for dagen i dag. For dere som ikke vet det, så har jeg begynt i ny jobb som butikksjef for Days Like This Asker, noe jeg syns er utrolig stas! Dagen i dag gikk bare så utrolig fort og før jeg visste ordet av det så var den over. Jeg sitter og smiler nå bare på tanken, for så mye koste jeg meg på jobb i dag. Mer enn det klarer jeg nesten ikke å si egentlig.. For jeg vet ikke helt hvordan jeg skal formulere meg akkurat nå. Ord kan liksom ikke beskrive helt hva jeg føler. Men dagen i dag var bra. Jeg har noen fantastiske kollegaer, kundene jeg har snakket med i dag har vært hyggelige og hele pakka er bare så utrolig bra. Jeg føler meg hjemme på en måte, og det er et sted hvor jeg virkelig kommer til å trives. For ikke å glemme alle de NYDELIGE klærne som jeg kan jobbe med hver eneste dag nå fremover. Woop woop! Året 2018 har startet utrolig bra, og jeg gleder meg til tiden fremover! Så mye bra som skjer! 🙂

Har du noen spennende planer eller ting som skjer fremover? 🙂

 

Jeg rakk dessverre ikke å ta noen bilder i dag, så legger med et par funky bilder som jeg tok for et par uker siden.
Snakkes plutselig!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply