Blogg Film Inspirasjon

Julefilmer jeg må se hver jul

20.12.2017

Same procedure as last year.

I julen (og gjerne lenge før den tid) så har jeg flere ting eller tradisjoner som det så fint heter, som jeg «må gjøre» for at jeg skal komme i julestemning. I forrige innlegg skrev jeg om hjemmelagd julebakst, spesifikt glutenfrie pepperkaker. En annen ting jeg må gjøre, det er å se julefilmer. Hvert år så ser jeg de samme filmene og jeg storkoser meg med de. Jeg blir aldri lei og det vekker like mye følelser i meg hvert år. Enten om det er glede, latter, sorg eller kjærlighet. Julen blir ikke det samme uten de faste filmene, og sitter du nå og lurer på hvilken film du vil se i denne førjulstiden, så kanskje en av mine faste filmer er noe du kan se? De fleste finner du enten på TV2 Sumo (gratis C-more i desember), Netflix eller iTunes. I tillegg til filmene under, så ser jeg også de obligatoriske filmene ‘Tre nøtter til Askepott’ og ‘Reisen til Julestjernen’ på Julaften, i tillegg til andre filmer som triller og går på TV’en i jula.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply