Blogg Hår Inspirasjon

En total forandring på håret i dag ♥

18.12.2017

I dag er det mandag 18. desember og det er en dag for forandringer på denne frøkna’s topplokk, mer spesifikt håret. Jeg har i en liten stund nå vært temmelig lei håret mitt, og har egentlig bare syns at det har hengt der, uten noe mer enn det.. Det har vært kjedelig og jeg har lenge vært klar for en endring. En endring som endelig skjedde i dag. Planen min var egentlig å spare lengden på håret slik at jeg fikk det like langt hår som Funkygine, men den gang ei. Jeg ble lei det lange håret før jeg kom så langt. Men, jeg var ikke langt unna, må jeg jo faktisk si.

Så i dag satte jeg meg i stolen til nydelige Terese, som er daglig leder for Nikita Hair på Farmandstredet i Tønsberg (som og er sammen med min kjære’s tvillingbror), og var klar for en forandring. Det var også hun som farget håret mitt sist, som jo også ble råbra! Men denne gangen ble det en annen vri. Terese klipte ca 20 cm på lengden, slik at det ble en lang bob. Så farget hun det i en utrolig fin brunfarge, med caramel highlightes. Resultatet ble bare helt rått! Så utrolig fint og ikke minst så latterlig deilig! Jeg fikk meg et skikkelig løft på topplokket og jeg ELSKER det!! Tusen takk Terese 🙂

Hva syns du? Lekkert, ikke sant? 😀

 

Slik så det ut før og etter forrige forandring når jeg var hos Terese i oktober:

Slik ser det ut nå; (Altså! I just LOVE it!♥)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply