Blogg Hverdag

Det nærmer seg slutten

18.12.2017

God ettermiddag kjære lesere!

Jeg beklager så mye for mitt fravær her på bloggen de siste dagene.. Jeg har rett og slett hatt så mye å gjøre om dagen og tiden har vært knapp. Den mest sentrale grunnen til mitt fravær er på grunn av at jeg har sluttet i L’Occitane, som dere sikkert har lest på bloggen her tidligere, og det har derfor vært en del som jeg har måttet gjøre før den tid kommer. Det nærmer seg slutten for min tid i L’Occitane, og jeg hadde en kjempe koselig avslutningslunsj med alle mine kjære kollegaer i forrige uke. Det føltes utrolig rart, og jeg kunne ikke helt sette meg inn i det faktum at denne epoken nå snart var over, men samtidig så var det en god og beroligende følelse som lå bak det hele. Men den følelsen er vel kanskje naturlig å ha når en beveger seg mot en forandring som en selv har ønsket? Ja, jeg tror det. Så nå er det siste innspurt før julefeiringen kommer, og før jeg vet ordet av det så er vi inne i det nye året og jeg begynner i ny jobb som butikksjef for Days Like This.  Shit, dette er en bra tid for meg kjenner jeg. Jeg har opplevd så mye bra, jeg har det veldig bra akkurat nå, jeg har mye bra å se frem til, og jeg har ikke minst en rekke gode og viktige personer rundt meg som gjør meg vel og bra. Ingenting er vel bedre enn det. Er du ikke enig? ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply