Blogg Hverdag

Det er første dagen i Desember!

01.12.2017


Happy formiddag, kjære lesere!

Det er i dag første dagen i desember og vi har nå gått inn i en måned med mye glede og kjærlighet. Det er nå tiden for masse innekos, julefilmer, julemusikk, pynting i hus og hjem, baking i alle mulige varianter og masse omtanke for de rundt seg. Det er også en tid for mye stress og styr, men det følger med pakka. Det er glede og det er stress, og det er sånn vi liker det. Det er og vinter og snøen har plantet seg godt på bakken, noe jeg syns er utrolig koselig. Koselig er det spesielt siden en da kan stå å kikke ut vinduet om morgenen å se at sola skinner og snøen glitrer mens en drikker en varm kopp kaffe, noe jeg gjorde i dag. En slik start på morgenen gir jo ikke annet enn ro, glede og varme følelser, syns nå jeg. En perfekt start på helgen.

Forresten, beklager så mye for en redusert kvalitet på bildene her, men kameraet mitt har dessverre blitt ødelagt, så jeg skal i dag få sendt inn mitt til reparasjon og så få låne et i mellomtiden. Så i dag ble det en smule kornete fra iphonen. Men sånn kan det gå! Litt tidlig på morgenen var det også, så en smule mørkt ble det.  MEN, nok om det! I flere innlegg nå fremover så kommer jeg til å dele mine juletradisjoner med dere. Hvilke julefilmer jeg ser hvert år, hva slags musikk jeg hører på, annet kos jeg har osv osv. So stay tuned!

OG kos dere masse i dag! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply