Blogg Hverdag

At the airport

21.11.2017

God kveld, fine lesere. Hva gjør dere for noe i kveld? Dere gjør kanskje noe litt mer spennende enn hva jeg gjør akkurat nå. Jeg sitter nemlig på flyplassen i Tromsø og venter på flyet mitt som skal ta meg hjem igjen til Oslo og Tønsberg, etter en lang og bra arbeidsdag i Tromsø. Vanligvis så pleier jeg å ha en overnatting på lange turer, slik som til Nordland, men i dag så ble alt gjort på èn dag. Så når jeg nå sitter her og venter, og samtidig tenker på alt og ingenting, så kjenner jeg på kroppen at arbeidsdagen i dag har vært lang. Lang, men veldig bra også, det skal sies! Jeg har storkost meg her i Tromsø med koselige kunder/kollegaer og nytt det koselige vinterværet som nå er i Tromsø. Sammenlignet med i Tønsberg, hvor snøen knapt lå på bakken før den var borte, så er det fullt vinterland her i Tromsø.. Masse snø og nydelig natur. Det gir en mer vinterfølelse enn hva vi har hjemme.

MEN- nok om det. Her sitter jeg nå da, med alt jeg trenger, vel å merke. Jeg har et par blader jeg kan lese, en stor kopp cappuccino, en flaske vann, håndkrem med den beste lukta og nødladeren min fra Rescue Juice (som jeg ALLTID må ha med meg på jobbreise) som en sikkerhet hvis jeg browser for mye på mobilen og ender opp med for lite strøm på mobilen. Så nå er det bare å få tiden til å gå.
Snakkes plutselig, kjære lesere!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply