Blogg Hverdag

Lørdagskos

18.11.2017


Hola kjære lesere! Jeg håper at dere alle har hatt en kjempefin lørdag so far, og at kvelden bare blir enda bedre. Andreas og jeg startet lørdagen nokså tidlig med en god frokost hjemme hos familien min, siden vi overnattet der i natt. Etter litt chilling og snakking der så dro vi såvidt hjemom i leiligheten, før vi så tok turen ned til byen for å gjøre unna litt ærender etterfulgt av en koselig og romantisk lunsjdate.

Nå ligger jeg godt plassert i sofaen mens jeg skriver dette innlegget, med en god dose smerter i ryggen.. Jepp, grunnet stor overbelasting over lang tid så har ryggen min blitt skeiv flere steder. Dette har jeg nå fått vært og knekt opp for et par dager siden, noe som gjør at jeg nå føler meg temmelig banka opp. Haha! Men det er jo til det bedre, så jeg får bare ha tålmodighet og tenke at smertene snart er over. Tra la la.. Så nå skal jeg bare ligger her i en liten stund til før Andreas og jeg skal starte på middagen. På menyen i kveld så står det Indisk og rødvin som hovedrett, etterfulgt av snacks og mer rødvin som dessert! Oh yes! It’s going to be soo good! Skikkelig lørdagskos. (PS: Har dere ikke prøvd Masalamagic sine produkter, så er de så absolutt verdt å sjekke ut! Jeg har skrevet et innlegg om det HER).

Hva har dere gjort i dag, og hva skjer i kveld? 🙂

*
OG – et sikkert og koselig tegn på at det snart er jul, er når Kongerøkelsen er på plass på stuebordet og tent. Så hyggelig stemning det gir og en deilig lukt♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply