Blogg Nyheter

Jeg begynner i ny jobb!

01.11.2017

Jeg har gledet meg til å skrive dette innlegget i en god stund nå, og jeg kan nå endelig dele en stor nyhet med dere. FOR, jeg begynner i ny jobb! Åh, det føltes godt å si det høyt, sånn ordentlig høyt. Jeg har båret på denne nyheten i en god stund nå og flere av de aller nærmeste vet allerede om det, men det å kunne fortelle dere lesere om dette også er noe jeg har sett frem til.

Så hva er min nye jobb?

Fra Januar så begynner jeg som butikksjef for Days Like This Trekanten i Asker! Hvor kult er ikke det?! Og dere som har fulgt min blogg det siste året har sikkert fått med dere at jeg har skrevet om konseptet og klærne deres flere ganger. Det fordi at Days Like This det siste året har vært en av mine favoritt butikker. For dere som ikke kjenner til, eller har hørt om konseptet, så er dette tidligere Vivikes, som nå er født på ny, i et nytt konsept. Mange kjenner kanskje til Vivikes som en butikk med klær til eldre damer i 50/60 + års alderen. Slik er det ikke lenger. Vivikes eksisterer ikke lenger. Nå med sitt nye konsept kalt Days Like This, så satser Varner på en nyere målgruppe og konsept, som er kvinnen mitt i livet, som er glad i velkledd mote. Dette er klær til kvinner i alder alt fra 25, 30, 35, 45, 50. Det er ikke kun klær til de eldre, men også til oss unge. Jeg selv har mange klær herifra og ELSKER de. Så utrolig mye fint! ♥

Det er en utrolig spennende tid i møte for meg nå og det er mye bra som skjer, og jeg klarer knapt å vente til at det hele starter. Det blir utrolig rart, annerledes og leit å ikke jobbe i L’Occitane lenger, etter 2 fantastisk fine år med de. Jeg har storkost meg i jobben og jeg kommer så absolutt ikke til å slutte å bruke produktene, eller å anbefale de videre, for det er nydelige produkter, men det føles også godt med noen nye muligheter nå. Det at jobben min har innebåret en god del reise er jo noe både dere lesere, venner, samboer og familie vet godt om, så det å ha mindre av dette nå fremover også skal og bli ganske godt.

Shit, så mye bra som skjer for tiden. Så mye å se frem til! Det er snart jul og høytid med mange koselige opplevelser, så går vi inn i et nytt år og jeg begynner i ny jobb. Så gøy! Så bra: -) Hurra!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply