Blogg Tips

Vi glemte nesten å puste!

31.10.2017

I går begynte Andreas og jeg å se på en serie på Netflix som den siste tiden har vært en stor hype blant venner, bekjente og ukjente. Det kan være at den har vært en hype lenge, men vi har kun hørt mye snakk om den nå den siste tiden. Serien er en blanding av grøsser- og science fiction og heter Stranger Things, og handler kort fortalt om en tolv år gammel gutt som forsvinner på mystisk vis. Jeg skal ikke si så mye mer enn det, men dere kan se en trailer på serien under her.

Andreas og jeg så de 5 første episodene i går og vi glemte nesten å puste! For fy søren så utrolig spennende og bra det var! Hadde det ikke vært for at vi begge skulle tidlig opp i dag, så hadde vi sikkert sett flere episoder.. For så bra var det. Vi satt bare og fulgte med i spenning og måpte stadig vekk. En serie som virkelig anbefales å sjekke ut om du ikke har gjort det.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply