Blogg Natur

En liten shoot i høstsola

08.10.2017

“Fall has always been my favorite season. The time when everything bursts with its last beauty, as if nature had been saving up all year for the grand finale.”


Er det flere enn meg som syns at høsten er fullstendig nydelig? Altså, misforstå meg rett. Jeg elsker sommer og sol, men når vi har hatt sommeren lenge og vi sakte men sikkert inntrer høsten, så liker jeg den årstiden også. Det blir kaldere i lufta (noe jeg gjerne kan være foruten), fargene i naturen endrer seg og aktivitetene endrer seg. Høsten er tiden for varme og gode skjerf i halsen, gode turer i skog og mark og kos i sofaen med noe god varm drikke, gjerne i selskap av andre.

I går var en slik nydelig dag. Sola skinte, temperaturen var god og bladene var nydelige. Grunnet et så fint vær og i anledning av nytt utseende på bloggen, så tok min kjære noen bilder av meg. Her er glansbildene fra en bunke med mye fint og rart. Haha!

En liten shoot i høstsola

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply