Blogg Inspirasjon Mote

Min favoritt fra arkivet

28.09.2017

The Archives by Days Like This er et nytt konsept under kjeden vår som skal være et sted vi avhender varer fra tidligere sesonger på en annerledes og inspirerende måte, sier administrerende direktør i Days Like This, Linda Refvik.


Du har garantert spurt en person om hvor de har kjøpt plagget de har på seg, hvor du får til svar at den er flere år gammel. Du blir i et kort sekund skuffet over at du selv ikke kan få tak i plagget. Tenk hvor flott det hadde vært da? Hvis man fikk tak i klær som ble solgt for år tilbake?
MEN ey, vent! Det får man! I hvertfall fra det nye konseptet til Days Like This kalt The Archives of Days Like This, som er et kjempekult konsept som går ut på at de har en butikk med skatter fra tidligere sesonger, som Linda nevner innledningsvis i sitatet. Det syns jeg er utrolig kult og ikke minst unikt. Jeg har tidligere bare hørt om Acne Archives, tror jeg. Ikke noen andre. Så er det jo bare ekstra stas.

Jeg var innom denne butikken her for en liten stund tilbake og fant mange kule plagg som jeg så gjerne skulle ha kjøpt, men var denne gangen flink og kun valgte ett plagg. Min favoritt fra arkivet falt på denne nydelige rosa Velvet blazeren. Rålekker, ikke sant? Butikken ligger på Gunerius, rett ved siden av Oslo City og er absolutt verdt en tur innom!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Andrea 29.09.2017 at 14:13

    Åå, den var superfin!

    • Reply Mari Alena 02.10.2017 at 21:21

      Andrea; Tusen takk:) 🙂

    Leave a Reply