Blogg

En god morgen

29.08.2017

Hello and GOOD MORNING you awesome readers!

Nå sitter jeg hjemme og er straks klar for å reise på jobb. Jeg kjenner at kroppen er full av energi, motivasjon og ikke minst glede, til å ta dagen med storm. Min morgen startet egentlig alt for tidlig, ved at jeg sto opp samtidig som min kjære kl 07 isj. Med hjelp fra han så kom jeg meg opp og jeg gikk rett i gang med en styrkeøkt, før jeg så koste meg med en deilig frokost, mens jeg så på Revenge Body. For dere som ikke har hørt om det, så er det programmet til Khloé Kardashian som handler om at ulike mennesker ønsker å gå ned i vekt. Det å se det programmet etter en god treningsøkt sammen med en fantastisk deilig og sunn frokost, boostet bare min morgen enda mer. Ikke fordi at personene på programmet gikk ned, men det var liksom hele pakka med trening, ernæring, sunn livsstil og bedre selvfølelse, og det liker vi jo! Så det anbefaler jeg deg å prøve ut en gang!

Så med det sagt så stikker jeg innover til Oslo på jobb! Håper du får en fantastisk deilig dag!

 

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Andrea 29.08.2017 at 17:40

  Ha en fin dag på jobb! 🙂

  • Reply Mari Alena 29.08.2017 at 17:41

   Andrea; Tusen takk : )
   Dagen var kjempefin! : -) Håper din også var det:)

  Leave a Reply