Blogg Mote

Vesken alle har snakket om i sommer

11.08.2017


Sommerens It-veske fra L’Occitane

Er det noe som er utrolig gøy å se, så er det når noe jeg jobber med blir uber-populært! Som for eksempel denne vesken! Den ble kjapt populær i sommer etter at den ble sett på bla. bloggen til Camilla Pihl flere ganger i juli. I tillegg så vet mange at den er prikk lik en veske fra Balenciaga som er betydelig mye dyrere. Så før vi visste ordet av det, så hadde den blitt sommerens It-veske, som alle ville ha tak i. Så populær ble den faktisk at vi fikk venteliste på den i noen av butikkene våre! OG det er kult syns jeg!

Jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe en til meg selv, i tillegg til en til mamma<3 De er jo rålekre!
FullSizeRender 33 FullSizeRender 31Hva syns du? 🙂 Har du skaffet deg sommerens It-veske? Vi har de nå i alle våre L’Occitane-butikker og på nett!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply