Blogg Inspirasjon Mat

Ønsker du å lage autentisk og god indisk mat hjemme? Les her!

06.08.2017

Når helgen går så alt for fort

Akkurat nå sitter jeg hjemme i leiligheten foran kjøkkenbordet og syns det er leit at helgen allerede er over.. Den gikk liksom bare så fort, noe den som oftest gjør. I det ene øyeblikket er vi i ekstase over at det endelig er helg, og så i andre øyeblikket så er den allerede over, før du nesten vet ordet av det.. Tenk hvor fantastisk det kunne vært og hatt en ukes lang helg i ny og ne? Det hadde vært digg syns jeg. Men da hadde det ikke hett helg, men ferie. Synd vi ikke har ferie oftere. Jaja, sånn kan det gå. Men nok om det!

I dag har jeg tenkt til å fortelle dere om gårdagens middag, rett og slett fordi at det var så fantastisk godt! Og når noe er godt, så må man jo fortelle andre om det! For i går så lagde jeg en indisk middag til min kjære og meg. Det er noe som vi virkelig har fått dilla på den siste tiden, og mye av grunnen til det er fordi at vi bruker produktene fra Masalamagic! Dette er ikke noe jeg har fått sponset eller noe, bare så det er sagt, men det er noe som Andreas og jeg kom over en gang på meny, som vi valgte å prøve ut, og det med all god grunn, for fy f så godt det var!

Vi har testet ut produkter fra Saritas og andre indiske produkter tidligere, men ingen har liksom vært noe Wow. Men når vi testet ut Masalamagic, så ble vi veldig happy og fornøyd, for når man bruker produktene derifra, så får man virkelig kjenne på gode smaker og det autentiske som det indiske representerer. OMG, ja bare snakk om det nå gir meg vann i munn liksom. For så godt er det!

Så i går lagde jeg en indisk middag bestående av Tikka Masala, Krydret ris, Raita Mix, Papadam med spisskummen, Nanbrød til Andreas, Pitabrød m/Tikka-krydder til meg(glutenfritt), Mango og Lime chutney og Mango Chutney. Opplevelsen av et sånt måltid kan nærmest beskrives som kulinarisk om en hadde vært på restaurant, men at vi fikk det samme hjemme i vår egen stue, om dere skjønner hva jeg mener. Helt himmelsk! Såvidt jeg vet så selges produktene hvertfall på Meny, Eurospar og Jacobs, og det MÅ prøves!

Har noen prøvd produktene fra Masalamagic før?


IMG_6807IMG_6808IMG_6804IMG_6802

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply