Blogg

Tilbake etter en lang og deilig ferie

31.07.2017

Hei alle mine gode, fine lesere!

Nå er jeg endelig tilbake etter en lang og deilig ferie! En ferie både fra jobben i L’Occitane og bloggen. Jeg kjente veldig på det at jeg ønsket å koble helt av fra alt som heter jobb i ferien, så da gjorde jeg like gjerne det, og det føltes utrolig godt.

Jeg har nå hatt tre uker ferie hvor jeg har slappet helt av og kost meg masse med samboer, familie og venner. Jeg var to uker i Nord-norge med min kjære Andreas, hvor han fikk oppleve Nordland for første gang, samt møte min familie fra mammas side, og for første gang. Så det var utrolig stas! Ferien kommer jeg smått til å fortelle dere om litt sånn etterhvert, fordi at jeg ønsker å dele noen av de opplevelsene vi hadde i nord med dere! So stay tuned!

Etter to fantastiske uker i nord, så brukte vi den siste uken hjemme i Tønsberg, hvor vi gjorde minst mulig.

Hvordan har din ferie vært? 🙂

nordlandpanorama

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply